Rezultati ekipa KK Mladost Zemun

U II Srpskoj ligi naša ekipa je trenutno zazela drugo mesto u grupi 2, sa trenutnim odnosom 4:1 u pobedama i porazima.

Ekipa koju su pretežno sačinjavali juniorski i kadetski igrači, uz trojicu omladinaca (99. godište), odigrala je prvo kolo Omladinske lige, u kojoj su pobedili ekipu KK Slodes, rezultatom 82:58. Prednost ekipe Mladosti se iz četvrtine u četvrtinu uvećavala, sve do maksimalnih +24. Najveći učinak su imali Kojadinović (24p) i Milenković (21p), a svoje prve minute i poene kao kadeti upisali su i Aleksandar Janković i Boris Nikolašević (2003).

Juniori Mladosti su uspeli da se plasiraju u Kvalitetnu ligu Beograda, gde nakon 3. kola imaju skor od jedne pobede i dva poraza. Iako je ekipa juniora znatno oslabljena u poslednjoj utakmici sa BKK Radnički, u kojoj je nedostajalo 5 veoma bitnih igrača u igri, momci nastavljaju dalje ka boljem rezultatu.

Kadetska ekipa Mladosti je uspela da se plasira u Drugu kadetsku ligu! U prvom kolu su pobedili ekipu KK Zemun 2, ubedljivim rezultatom 86:61.

Druga kadetska ekipa je imala malo lošiji start u Regionalnoj ligi, porazom od ekipe All Star-a, rezultatom 80:75, ali verujemo da će naši momci uspeti da poprave rezultat u nastavku takmičenja.

Pionirska selekcija je izborila plasman u Kvalitetnu ligu, što je veliki uspeh, ali se već u samom startu susrela sa veoma teškim rasporedom na početku sezone. Susret sa ekipama Partizana, Vizure, Mege i Zemuna je doprineo skoru 0 – 4, ali smo uvereni da ćemo već u narednom kolu ostvariti prvu pobedu.

Prva selekcija mlađih pionira je raspoređena u tešku grupu sa Zemunom i Flešom, i ima trenutni skor od 2-1. Poraz je usledi od ekipe Zemuna, dok su momci uspešno savladali ekipu Fleša.

Ekipe pionira 2 i mlađih pionira 2 ovog vikenda započinju svoje takmičenje.