Otvoren je Košarkaški kamp “Tomislav Vilaret” 2018!

Na otvorenim terenima KK Mladost je otvoren tradicionalni košarkaški kamp, koji i ove godine nosi naziv po rano preminulom igraču i treneru našeg kluba, Tomislavu Vilaretu.

Tomislav Vilaret je bio jedan od najtalentovanijih igrača i trenera zemunske Mladosti! Njegova dobrota i ljubav prema košarci su ostavili dubok trag u našem klubu. Slično Antoniću, pored autoriteta, gradio je uspeh tima na drugarstvu i atmosferi poverenja. U znak sećanja na našeg velikog prijatelja Tomu odlučili smo da naš tradicionalni kamp posvetimo njemu. Neka mu je večna slava!

Mališani različitih uzrasta će u narednih nedelju dana steći nova košarkaška znanja i unaprediti svoju igru. Pored košarke, fokus kampa je i na timskom duhu, drugarstvu i zdravom načinu života!

Takođe, naš igrač Luka Matović, o čijoj smo zdravstvenoj situaciji pričali u prethodnim vestima, je uspeo da otputuje u Ameriku na lečenje. Želimo mu svu sreću i brz oporavak, i nadamo se uspešnom ishodu lečenja i da će nam se Luka pridružiti na terenu uskoro!

U nastavku možete pogledati fotografije sa otvaranja kampa i prvog treninga: