Košarkaški Kamp “Tomislav Vilaret”

Košarkaški kamp “Toma Vilaret”

Već dugo godina unazad, KK Mladost organizuje letnji košarkaški kamp koji za cilj ima poboljšanje košarkaških sposobnosti mlađih kategorija. Ove godine, u periodu od 16. Juna do 25. Juna 2018. godine na otvorenim teremina KK Mladost održava se 18. po redu košarkaški kamp pod nazivom “Tomislav Vilaret”, u čast poznatom treneru Mladosti. Prijave traju do 10. juna!

Tomislav Vilaret je bio jedan od najtalentovanijih igrača i trenera zemunske Mladosti! Njegova dobrota i ljubav prema košarci su ostavili dubok trag u našem klubu. Slično Antoniću, pored autoriteta, gradio je uspeh tima na drugarstvu i atmosferi poverenja. U znak sećanja na našeg velikog prijatelja Tomu odlučili smo da naš tradicionalni kamp posvetimo njemu. Neka mu je večna slava!

Veliku pažnju posvećujemo svim našim selekcijama, a pogotovo mališanima u našoj Školi košarke, koju pohađa preko 150 dečaka i devojčica, koji su na pravom putu da postanu uspešni sportisti.

Kao rezultat dugogodišnjeg rada i ulaganja, naš klub ima veliku školu košarke za najmlađe, 2 ženske selekcije, 2 kadetske ekipe, 3 selekcije pionira, 4 selekcije mlađih pionira, juniorski i seniorski tim, sa kojima rade stručni i kvalifikovani treneri, a o tome svedoče i velika trenerska imena koja su deo svoje karijere provela u našem klubu, a to su: Vujošević, Ruso, Antonić, Bukvić, Kesar, i mnogi drugi.

Ove godine, sa ponosom možemo reći da će ovo biti najbrojniji i najuspešniji košarkaški kamp, koji Mladost organizuje već dugi niz godina. Pored velikog broja mladih igrača koji će učestvovati u kampu, sa nama će biti i veliki broj košarkaških stručnjaka. Mladi košarkaši i košarkašice će dobiti posebne nagrade za svoje individualne poteze.

Sjajni učesnici  će od samog starta imati ozbiljan pristup treninzima, i uprkos velikoj vrućini, imaće priliku da usvoje nova košarkaška znanja. Sjajan tim naših koordinatora i trenera, Medić Milana i Aleksandra Čolovića, uspešno sprovodi organizaciju ovogodišnjeg kampa.