Izveštaj sa sednice Skupštine KK Mladost Zemun

Na redovnoj sednici skupštine Košarkaškog kluba Mladost, koja se održala 4.7.2018. godine, izvršen je reizbor starih i prijem novih članova skupštine kluba, kao i izbor novih članova u upravljačkim organima ovog sportskog kolektiva.

Nakon višegodišnjeg angažmana u radu i funkcionsanju KK Mladost Zemun, predsednika Upravnog odobora kluba, Dejana Kijanovića, nasledio je dugogodišnji prijatelj i član kluba, Vladimir Ekmedžić.

U radu Upravnog odbora, novom predsedniku, Ekmedžiću, su se pridružili članovi: Petar Jarić, Miodrag Cvjetan, Dejan Slavulj i Biljana Ivković.

U prethodnom periodu, KK Mladost je uspeo da dostigne neverovatan uspeh skoro svim rangovima takmičenja, čime posebno izdvajamo rezultate pionirske selekcije, kao i plasman prvog tima u Superligu. Veliku zahvalnost dugujemo Dejanu Kijanoviću, koji je kao predsednik Upravnog odobra svojim predanim radom predvodio klub ka ovom uspehu!

Veliku zahvalnost dugujemo i novom predsedniku Upravnog odobra za uspeh pionirske selekcije, koja je trenutno druga najbolja ekipa u Srbiji. Njegovim posvećenim radom sa ovim timom, kao pomaganjem klubu na različitim poljima, Mladost je pokazala neverovatan napredak u proteklih nekoliko godina. Čestitamo mu na izboru i želimo mu puno uspeha u radu, kao i ostalim članovima Upravnog odbora i Skupštine kluba!