Košarkaški Kamp „Tomislav Vilaret“

Pozivamo Vas da se prijavite na veliki košarkaški kamp!

Već dugo godina unazad, KK Mladost organizuje letnji košarkaški kamp koji za cilj ima poboljšanje košarkaških sposobnosti mlađih kategorija. Ove godine, u periodu od 20. Juna do 30 Juna 2017. godine na otvorenim teremina KK Mladost održaće se 17. po redu košarkaški kamp pod nazivom "Tomislav Vilaret", u čast poznatom treneru Mladosti.

Tomislav Vilaret je bio jedan od najtalentovanijih igrača i trenera zemunske Mladosti! Njegova dobrota i ljubav prema košarci su ostavili dubok trag u našem klubu. Slično Antoniću, pored autoriteta, gradio je uspeh tima na drugarstvu i atmosferi poverenja. U znak sećanja na našeg velikog prijatelja Tomu odlučili smo da naš tradicionalni kamp posvetimo njemu. Neka mu je večna slava!

Protekla godina je bila veoma uspešna za Mladost! Mlađi pioniri su izborili mesto jedne od najbolje dve selekcije u Kvalitetnoj ligi Beograda, dok je naša Kadetska selekcija ostvarila plasman u Kvalitetnu ligu. Kadetkinje i pionirke se veoma uspešno takmiče u svojim kategorijama.

Posebnu pažnju treba usmeriti ka našim Pionirima (2002. godište), koji su pored takmičenja u Kvalitetnoj ligi Beograda, igrali i na velikim međunarodnim turnirima.

Pionirska selekcija (2003. godište) je postala pravi dragulj našeg kluba! Ovi sjajni momci su ove sezone, bez poraza, postali prvaci Centralno - istočne Evrope i plasirali se u Superfinale Evrolige mladih u Rigi, u Letoniji! Pored ovog velikog uspeha, osvojili su i drugo mesto na međunarodnom turniru u Španiji.

Veliku pažnju posvećujemo i našim mališanima u našoj Školi košarke, koju pohađa preko 150 dečaka i devojčica, koji su na pravom putu da postanu uspešni sportisti.

Naš Seniorski tim je ove godine zauzeo šesto mestu u Košarkaškoj ligi Srbije i priprema se za borbu za plasman u Superligu, u sledećoj sezoni.

Kao rezultat dugogodišnjeg rada i ulaganja, naš klub ima veliku školu košarke za najmlađe, 2 ženske selekcije, 2 kadetske ekipe, 3 selekcije pionira, 4 selekcije mlađih pionira, juniorski i seniorski tim, sa kojima rade stručni i kvalifikovani treneri, a o tome svedoče i velika trenerska imena koja su deo svoje karijere provela u našem klubu, a to su: Vujošević, Ruso, Antonić, Bukvić, Kesar, i mnogi drugi.

Prijavite vaše klince i dajte im šansu da treniraju sa najiskusnijima!
Kamp traje od 20.6. do 30.6.2017. na otvorenim terenima KK Mladost!

Pravo učešća na kampu imaju:

  • Dečaci: 2006. godište, i mlađi.
  • Devojčice: 2005. godište, i mlađi.

Cena učešća na kampu iznosi: 3.500,00 RSD

(za članove kluba koji idu na pripreme na Zlatibor cena iznosi: 1.750,00 RSD)

Učešće na kampu obuhvata:

  • 16 treninga
  • 4 takmičenja
  • Komplet sportske opreme za svakog učesnika (2 majice i šorts)
  • Rad sa stručnim i kvalifikovanim trenerima KK Mladost
  • Rad sa gostima kampa (košarkaškim stručnjacima, poznatim trenerima, igračima i sudijama)
  • Jednodnevni izlet
  • Nagrade za najbolje: Pehari i medalje
Prijave traju do 10.6.2017.
Prijavite se na linku ispod:

PRIJAVA